Barcelona koki kolmannen peräkkäisen tappionsa Euroliigassa, kun se hävisi kirvelevästi Zalgiris Kaunasille 85-89 (38-39). Petteri Koponen oli jälleen Barcelonan parhaita pistemiehiä.

Aloitusviisikossa ollut Koponen heitti ottelussa 12 pistettä ollen joukkueensa toiseksi paras pistemies heti 17 pistettä heittäneen Juan Carlos Navarron jälkeen. Koposelle kirjattiin lisäksi syöttö ja riisto. Tappio tiesi Barcelonan pudotuspelihaaveille uutta kolhua. Se on tällä hetkellä sarjassa 12.
Ottelutilastot

Argentiinan liigassa Samuel Haanpää ja Obras Basket hakivat makean vierasvoiton kaadettuaan La Unionin 74-70 (35-26). Haanpäälle kertyi 19 minuutissa kaksi pistettä ja yksi levypallo. Obras paranteli asemiaan etelälohkossa ja on nyt neljäntenä.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentaman Crailsheim Merlinsin seitsemän ottelun mittainen voittoputki Saksan ProA-liigassa katkesi, kun Rheinstars Köln haki pisteet Crailsheimin kotikentältä 71-63 (37-31). Tuukka Kotti palasi Crailsheimin kokoonpanoon ja saalisti 12 minuutissa kaksi levypalloa. Crailsheim on sarjassa edelleen toisena.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin USK Prahan taival Tshekin cupissa tuli päätökseen, kun se hävisi maan ykkösjoukkue Nymburkille selvästi 60-97 (25-43). Madsen pelasi ottelussa 17 minuuttia tilastoiden neljä pistettä ja yhden levypallon.
Ottelutilastot