Petteri Koposen Barcelona koki kirvelevän 68-76 (37-37)-tappion Bilbaolle kotikentällään. Tappio oli Barcelonalle kaikki peli mukaan lukien neljäs viidessä viime ottelussa.

Loukkaantumisista kärsivän Barcelonan kone on yskinyt viime aikoina, kun aiemmin viikolla se hävisi Euroliigassa ja sunnuntaina Bilbao kävi Kataloniassa pisteiden ryöstöretkellä. Avausviisikkoon kuulunut Koponen pelasi 23 minuuttia ja tilastoi neljä pistettä, neljä levypalloa sekä kaksi korisyöttöä. Barcelona on sarjassa neljäntenä 13 voitolla ja viidellä tappiolla.
Ottelutilastot

Saksan ProB-liigassa Daniel Janssonin valmentama Weissenhorn Youngstar voitti kotonaan BG Karlsruhen selvästi 93-79 (41-36). Pudotuspelipaikkansa jo varmistanut Weissenhorn on sarjassa jaetulla toisella sijalla.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin luotsaama Uni-Riesen Leipzig hävisi kotonaan FC Bayern Basketball II:lle 57-65 (36-29). Leipzig on Saksan ProB:n etelälohkossa toiseksi viimeisenä sijalla 11. Sillä on matkaa pudotuspelirajaan kahden voiton verran.
Ottelutilastot

Argentiinan liigassa Samuel Haanpään Obras Basket koki viikonlopun toisen tappionsa, kun se hävisi vieraskentällä Regatasille selvästi 83-100 (40-50). Haanpää jäi viidessä minuutissa ilman tilastomerkintöjä.
Ottelutilastot