LeBron James ei lämpene siirtohuhuille – ”Se on roskaa kuten toimittaja, joka kirjoitti siitä”

© Kuva: Getty Images

NBA:ssa siirtomarkkinat alkavat heräillä talvihorroksesta. Yksi viime kausien vakionimistä huhumyllyssä on ollut Cleveland Cavaliersin Kevin Love. Tehokas laituri on jälleen yhtenä nimenä siirtouutisissa, mutta joukkuekaveri LeBron James pitää Loven puolta.

Love pelaa kolmatta kauttaan Clevelandissa. Kaksi aiempaa kautta olivat pelurille hieman vaikeampia, mutta tällä kaudella hän on pelannut tilastojen valossa parasta koripalloa Cleveland-paidassa. Love on tilastoinut tällä kaudella keskimäärin 20,4 pistettä ja 11,1 levypalloa. Viime yönä hän jälleen näytti osaamistaan tilastoimalla 39 pistettä ja 12 levypalloa. Siitä huolimatta hänet on liitetty mahdolliseen vaihtokauppaan New York Knicks -tähti Carmelo Anthonyn kanssa. Joukkueet kohtasivat toisensa viikonloppuna ja tuolloin Love jätti Anthonyn varjoonsa 23 pisteellään ja 16 levypallollaan.

New York Daily kirjoitti, että James olisi puskemassa vaihtokauppaa, että Anthony siirtyisi Clevelandiin. Hän kuitenkin ampuu huhut alas tylysti.

– Se on roskaa kuten toimittaja, joka kirjoitti siitä, James tylytti Knicks-pelin jälkeen.

Samoilla linjoilla oli myös Love, joka piti huhuja katteettomina.

– Vale kiertää puoli maapalloa ennen kuin totuus on ehtinyt laittaa edes housut jalkaan. Eli, se on vale, Love totesi siteeraten Winston Churchilliä.

– Se ei vain ole totta. Se on melkein naurettavaa. Olen tässä joukkueessa ja aion olla tässä joukkueessa ja haluamme voittaa niillä pelaajilla joita meillä on, Love kommentoi Washington-ottelun jälkeen ESPN:n mukaan.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.