Pyrintö yrittää katkaista Katajan voittoputkea – ”Katajan hyökkäyspelaaminen on liigan tehokkainta”

Pyrinnön kannalta runkosarja huipentuu kolmeen kotipeliin sekä niitä seuraaviin kahteen vieraspeliin. Niissä ratkeaa Pyrinnön paikka pudotuspeleihin. Keskiviikkona Pyynikille saapuu Kataja.

Joensuun Kataja on kevään suurin ennakkosuosikki. Vaikka se on sarjataulukossa vasta neljäs, sillä on kuitenkin pari peliä vähemmän pelattuna kuin kaksi voittoa enemmän keränneillä Seagullseilla ja Vilppaalla. Katajalla on allaan kuuden ottelun voittoputki ennen Pyrintö-ottelua.

Keskiviikkona Katajan kokoonpanossa on juuri siirtorajan kynnyksellä Joensuuhun hankittu takamies Darryl Bryant. Kataja leventää hankinnalla takalinjojaan, sillä viime keväänähän Kataja tippui jo puolivälierissä, kun Teemu Rannikko loukkaantui kesken ottelusarjan.

Katajalla on suomalaisittain poikkeuksellisen leveä materiaali. Jokaiselle pelipaikalle on 2-3 kovan luokan pelimiestä.

Paineen alla on myös Pyrintö. Se kaipaa kipeästi lisäpisteitä saavuttaakseen pudotuspelipaikan.

– Tämän kauden aiemmat kohtaamiset ovat menneet selkeästi Katajalle ja fakta on, että he lähtevät otteluun ennakkosuosikkina. Katajan hyökkäyspelaaminen on liigan tehokkainta ja etenkin avoimella kentällä he ovat äärimmäisen vaarallisia. Jotta Katajan tasoista joukkuetta pystyy hidastamaan, on oman pelaamisen oltava hyökkäyksellisesti huolellista sekä tehokasta. Vastaavasti puolustuspäässä heidän vaaralliset heittäjänsä on saatava kuriin ja ylimääräisiä pallonhallintoja ei levypallojen muodossa ole varaa antaa. Se joukkue, joka hallitsee intensiteettiä ja pelikovuutta tulee olemaan vahvoilla koitoksessa, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen mietti seuran sivuilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.