Vilpas murskasi Pyrinnön – ”Tämä oli meiltä kauden paras peli”

Vilpas tuli Pyynikille päättäväisenä ja ratkaisi ottelun käytännössä jo ensimmäisellä jaksolla. Karut loppunumerot 69-104 (27-52) kertovat olennaisen.

Rökäletappiot pudotuspeleissä eivät välttämättä merkitse mitään. Se on nähty Tampereellakin aiempina vuosina. Pyrintö on kuitenkin nyt selkä seinää vasten, sillä perjantaina ollaan taas tälle keväälle niin tutussa tilanteessa: on pakko voittaa.

Vilppaan Al’lonzo Coleman oli joukkueensa esityksestä mielissään ja muistutti, ettei ottelupari ole vielä ohi.

– Kaverit löysivät minut hyvin syötöillään ja onnistuimme tänään ennen kaikkea joukkueena hyvin. Pyrintö on kuitenkin kokenut joukkue ja 3. pelistä tulee varmasti kova peli, Coleman totesi Pyrinnön sivujen mukaan.

Antero Lehto myönsi Vilppaan paremmuuden.

– Ruma tappio. Vilpas oli tänään äärimmäisen hyvä ja se otti meiltä paljon asioita hyökkäyksestä pois. Hyökkäyspään vaikeudet heijastuivat sitten valitettavasti myös puolustukseen. On kuitenkin muistettava, ettei peliä pelata missään tyhjiössä. Jos toinen joukkue on todella hyvä, toinen näyttää huonolta. Tällaisen pelin jälkeen on helppo koota itsensä.

Vilpaan päävalmentaja Joonas Iisalo piti ottelua joukkueen parhaana.

– Tämä oli meiltä kauden paras peli. Onkohan mikään joukkue puolustanut tällä kaudella näin hyvin kuin me tänään ensimmäiset 30 minuuttia? Totta kai, meidän pelisuunnitelma onnistui, mutta on muistettava, että toteutus ratkaisee ja sen pelaajat tekivät tänään erinomaisesti. Kun saimme puolustuksessa stoppeja, pääsimme juoksemaan kenttää eikä kukaan pysäytä meitä silloin. Haluamme katkaista ottelusarjan perjantaina, mutta tiedämme, ettei tämä ole vielä tällä ohi.

Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen antoi myös tunnustusta vastustajalle.

– Onnittelut Vilppaalle, he pelasivat erinomaista koripalloa. Vilpas otti meidän hyökkäyksen pois emmekä olleet riittävän puolustusmielisiä siinä vaiheessa, kun olisi ollut vielä mahdollisuuksia. Jotain valmistautumisessa meni pieleen, vastuu siitä on luonnollisesti minun. Olimme jostain syystä liikkeellä huonolla jalalla. Pahoittelut katsojille huonon esityksemme takia.

Lähde: Korisliiga


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.