Espanjan ACB-liigassa Sasu Salin ja Petteri Koponen juhlivat pakkovoittoja puolivälieräotteluissaan. Ratkaisevat ottelut ovat edessä viikonloppuna.

Barcelona oli hävinnyt ensimmäisen ottelunsa Valencialle ja tarvitsi kotikentältään voiton jatkaakseen kauttaan. Barcelona ei antanut vastustajalleen mahdollisuuksia, vaan siirsi ratkaisun kolmanteen peliin 91-79 (49-32)-voitolla. Eezy Basket –katukoristapahtuman kummina toimiva Koponen heitti 13 minuutissa kolme pistettä, otti yhden levypallon ja antoi kolme syöttöä. Ratkaiseva puolivälierä on edessä lauantaina Valenciassa.
Ottelutilastot

Salin oli Gran Canarian kanssa samassa tilanteessa kuin Barcelona Baskoniaa vastaan ja niin ikään kykeni venymään kotikentällään pakkovoittoon. Gran Canaria juoksi Baskonian yli 94-79 (49-32). Salin uurasti kentällä 24 minuuttia ja merkkautti tilastoihinsa kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön. Ratkaiseva kolmas ottelu pelataan Vitoria-Gasteizissa sunnuntaina.
Ottelutilastot