New York Knicks on ESPN:n mukaan kiinnostunut hankkimaan Minnesota Timberwolvesin Ricky Rubion riveihinsä.

Rubio oli New Yorkin papereissa ja talven siirtoikkunan aikana, mutta tuolloin siirto ei vielä toteutunut. New York ei ole vielä tehnyt päätöstään Derrick Rosen sopimuksen jatkamisesta ja se saattaa avata tilaa Rubion hankkimiselle. Joukkueen pomo Phil Jackson on kertonut New Yorkin havittelevan kesän aikana takamiestä ja laituria. Rubio täyttäisi takamiespaikan ja seuraavaksi New York siirtäisi katseena laiturin hankintaan.

Rubion siirron toteutuessa New York voisi napata varaustilaisuudesta itselleen laiturin. New Yorkilla on kahdeksas varausoikeus ja Lauri Markkanen olisikin seuralle varteen otettava vaihtoehto. Nähtäväksi kuitenkin jää mihin liikkeisiin Knicks kesän aikana ryhtyy.