Susijengilegenda pyörsi maajoukkueen lopettamisaikeensa – ”Tämä on se juttu mitä haluaa vielä tehdä”

© Kuva: Salttu Forsström

Teemu Rannikko nähtiin maajoukkuepaidassa viimeksi Espanjan MM-kilpailuissa vuonna 2014. Rannikko oli jo päättänyt, ettei häntä enää maajoukkueessa nähdä, mutta pyörsi päätöksensä tänä kesänä.

Rannikkoa ei nähty Ranskan EM-kilpailuissa eikä viime vuoden harjoitusotteluissa. Lähellä oli, ettei häntä olisi nähty tänäkään kesänä, sillä hän oli jo mielessään jättänyt maajoukkuepelit taakseen. Veri veti kuitenkin takaisin Susijengin mukaan ja Rannikko on ollut kesän harjoituspeleissä isossa roolissa.

– Kesän alussa minulla oli oikeasti sellainen fiilis, etten tule pelaamaan näitä pelejä. Sitten, kun pikkuhiljaa leirin aloitus lähestyi, niin tuli sellainen olo, että piru vie, pitää mennä vielä koettamaan miltä se tuntuu. Parit treenit, kun tämän joukkueen kassa veti, niin sitten huomasi, että tämä on se juttu mitä haluaa vielä tehdä ja jotenkin auttaa tätä joukkuetta.

Rannikko kiittelee perheeltään saamaansa tukea palatessaan jälleen maajoukkueeseen.

– Ohjelma on ollut tiivis ja paljon on pitänyt uhrauksia tehdä tuolta Kaarinan suunnasta, että kaikki järjestyi. Täytyy olla kiitollinen, että saa olla tässä mukana vielä tässä iässä ja yrittää auttaa suomalaista korista, kahden pienen lapsen isä kertoo SuomiKoris-sivustolle.

Salttu Forsström


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.