Susijengin takamies valmiina tositoimiin – ”Joukkueen itseluottamus on korkealla”

© Kuva: fiba.com

Kaksi edellistä ottelua väliin jättänyt Jamar Wilson on jälleen pelikunnossa, kun Susijengi kohtaa EM-kilpailujen puolivälierissä Italian. Wilson on valmiina tulevaan kamppailuun.

Wilson loukkasi nilkkansa Puola-ottelussa ja joutui katsomaan sivusta Kreikka- ja Islanti-ottelut. Wilson joutui seuraamaan ottelua penkiltä.

– Kreikka-ottelu oli inspiroiva katsoa penkiltä. Puolustimme erinomaisesti ja kaikki olivat samalla sivulla. Se oli jännittävä ottelu ja pelasimme todella hyvin, Wilson arvioi SuomiKoris-sivustolle puhelimitse Istanbulista.

Lauantaina vastaan asettuvaa Italiaa vastaan tarvitaan samanlaista puolustusta, kuin Suomelta on parhaimmillaan nähty.

– Italia on kova joukkue ja heillä on isot takamiehet ja paljon taitoa. Meidän täytyy olla puolustuksellisesti valmiina heitä vastaan.

Italia ja Suomi kohtasivat kahdesti kesän aikana. Suomi joutui Cagliarissa pelatuissa otteluissa tunnustamaan Italian paremmakseen, mutta Wilsonin mukaan edellispelit eivät enää lauantaina paina.

– Tässä on vastakkain nyt kaksi täysin eri joukkuetta. Niissä otteluissa joukkueemme alkoi tulla pelillisesti hiljalleen yhteen ja olemme nyt eri joukkue kuin silloin. Joukkueen itseluottamus on korkealla tällä hetkellä.

Helsingissä Suomi sai taakseen täyden hallin ja kotiyleisön kannustuksen. Istanbuliinkin on matkannut suomalaisfaneja, mutta samanlaista huutomyrskyä ei ole luvassa.

– Se tietenkin vaikuttaa. Kun meillä meni huonosti, niin yleisö antoi meille ylimääräisen sysäyksen. Nyt meidän on otettava mukaan se tunnelma Helsingistä ja tuntea se fiilis sisällämme ja pelata suomalaisille, jotka kannustavat meitä TV:n välityksellä.

Salttu Forsström


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.