Karhubasket jatkoi harjoitusturnausta kotiluolassaan lauantaina, kun se kohtasi Ruotsin pääsarjan viime kauden mestarin BC Luleån. Luleå oli perjantaina voittanut Korisliigan puolustavan mestarin Katajan, kun taas Karhubasket voitti omassa kamppailussaan Jämtlandin.

Karhu aloitti hyvin lauantain kamppailun. Sen puolustus oli terävää ja joukkue pääsi juoksemaan nopeita hyökkäyksiä. Viiden minuutin kohdalla Karhubasket johti 15-6. Avauskympin jälkipuoliskolla ruotsalaiset saivat omaa peliä vähän kulkemaan, mutta neljännes päättyi Karhubasketin johtaessa 23–16.

Toisella neljänneksellä Luleå onnistui pysäyttämään kotijoukkueen rynnistyksen korin alle. Karhubasket ei päässyt enää juoksemaan, joten vieraat pääsivät 36–40 johdossa puoliajalle.

Kolmannella kympillä kotijoukkueen ongelman kaukoheittopelin kanssa jatkuivat, joten Luleå piti hallussaan samaa etumatkaa läpi neljänneksen. Päätöskympille lähdettiin lukemista 50–55.

Sama tahti jatkui myös viimeisellä kympillä. Luleå kasvatti eron kymmeneen pisteeseen ja loppunumerot kirjattiin BC Luleån eduksi 70–80.

Karhun tehokkain oli 20 pistettä ja kolme levypalloa tehnyt Fuquan Edwin. Myös Stephen Maxwell (16/6) ja Marcus Allen (10/4) pääsivät yli 10 pisteen. Karhubasketin heittoprosentti kolmosissa jäi 17:sta (4/23), eikä vapariprosentissa (45 %) ollut myöskään kehumista. Karhubasket myös hävisi levypallot 28–37. BC Luleån tehokkain oli takamies Brandon Rozzel (19/3/4).