Espoo Unitedin Korisliiga-joukkue saa vieraakseen Helsingin korisjätti Seagullsin. Perjantai-illan Espoo vs. Helsinki mittelö on liigakauden ensimmäinen pääkaupunkiseudun derby.

Seagulls on aloittanut kautensa vahvasti kolmella voitolla. Tappion lokit kärsi hallitsevalle Suomen mestarille Katajalle. United avasi kautensa voitolla Korihaista, mutta on sen jälkeen kärsinyt vierastappiot Nokialla, sekä Kotkassa.

Espoo lähtee perjantai-illan kotiotteluun haastajana. Päävalmentaja Ville Neva tietää, että paikalliskamppailu sytyttää aina ja punoo aisaparinsa Aapo Heinosen kanssa juonia, joilla Gullsien hyökkäyspään mylly saataisiin pysäytettyä.

– Edessä kauden ensimmäinen pääkaupunkiseutukamppailu. Sitä odotetaan innolla!

– Seagulls on pelannut vakuuttavan alkukauden. Joukkue on synnyttänyt paljon liikettä hyökätessään, jonka ansiosta tuloksena on ollut paljon onnistumisia leveältä rintamalta. Meidän tehtävä on pysäyttää liike ja pakottaa heidät pelaamaan ilman etuja. Yhteistyöhön keskittymällä tämä onnistuu, Neva linjaa seuran sivuilla.