Pyrintö tutkinut videoita – ”Löydetty sieltä asioita”

© Kuva: Juha Tamminen

Pyrintö saa lauantaina vieraaksi legendaarisen KTP:n. Kotkalaiset ovat miesten pääsarjan kautta aikain menestyneimpiä joukkueita ja Pyrintö on ollut tämän vuosikymmenen valtias. Molemmat joukkueet ovat saaneet valmistautua otteluun rauhassa, joten odotettavissa jälleen erinomaista koripalloviihdettä.

Pyrinnön vahva kotiavaus paikallispelissä reilu viikko sitten oli lupauksia antava, vaikka vieraspeleissä punakone onkin vielä yskähdellyt. Pyrintö saa peliin mukaan sentteri Petri Heinosen, joka tuo joukkueeseen kaivattua äijämäisyyttä, miehen joka tarttuu lapioon eikä pelaa pinseteillä.

KTP aloitti kautensa kolmella tappiolla, joista kotitappio Karhulle oli kai se varsinainen pettymys, muut häviöt Vilppaalle ja Katajalle vieraissa. Sen jälkeen kotkalaiset harrastivat valmentaja Ray Ailuksen sanoin itsetutkiskelua ja voittivat viime perjantaina Karhuvuoressa Espoo Unitedin kovalla intensiteetillä.

– Edellisten pelien videoita analysoitu ja löydetty sieltä asioita, joihin olemme keskittyneet harjoittelussa. Heinonen Pete on nyt täydellä teholla mukana, joten olemme saaneet joukkueen kasaan. Toki pieniä murheita vaivojen takia on ollut, joten vieläkään emme ole päässeet ihan kaikkiin niihin asioihin kiinni, joihin olisin halunnut. Meidän pitää pystyä pitämään intensiteetti korkealla Kotkaa vastaan ja toteuttaa omaa puolustusta koko viisikon voimin. Tämän jälkeen kotivoitto on mahdollinen, Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen toteaa seuran sivuilla.

Lähde: Pyrinnön kotisivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.