Pyrinnöllä hyvä mittari lauantaina – ”Kenties sarjan parhaiten juokseva joukkue”

© Kuva: Juha Tamminen

Hyvään vireeseen päässyt Pyrintö saa lauantaina kovimman mahdollisen haasteen, kun Teemu Rannikko tuo Salon Vilppaan Tampereelle.

Vaikka sarjan ehdoton ennakkosuosikki Vilpas on tänä syksynä kärsinyt odotuksiin nähden vähän yllättäviäkin tappioita (4 voittoa/3 tappiota), on se viimeisissä kahdessa pelissään ollut erinomainen. Kova vierasvoitto Joensuussa ja ylivoimainen voitto (113-62) Espoo Unitedista keskiviikkona, todistavat joukkueen päässeen yhteiselle sivulle.

Pyrintö (voitot 3-tappiot 2) näyttäisi niin ikään päässeen pelissään eteenpäin. Selvä 30 pisteen kotivoitto KTP:sta ja etenkin perään otettu vierasvoitto Seagullseista Helsingissä luovat uskoa mahdollisuuksiin jopa Vilpasta vastaan.

– Vilpas otti keskiviikon kierroksella murskavoiton, joten se kertonee paljon joukkueen tasosta tällä hetkellä. Meidän on onnistuttava erityisesti siirtymäpuolustuksessa, jotta kenties sarjan parhaiten juokseva joukkue ei pääse tässä voittamaan meitä. Palloskriinipuolustus ja levypallopeli ovat myös niitä elementtejä, joiden onnistuessa meillä on mahdollisuus kaataa sarjan suurin ennakkosuosikki Oman joukkueen terveystilannetta tarkkaillaan vielä pelipäivän aamuun saakka, Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen toteaa seuran sivuilla.

Pyrinnön kotisivut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.