Voiton liusuminen käsistä kismitti Pyrinnön leirissä – ”Harmittaa, mutta ei todellakaan hävetä”

© Kuva: Juha Tamminen

Pyynikillä nähtiin alkusyksyn selvästi paras peli, kun Pyrintö sai jo virhevaikeuksiin ajautuneen Vilppaan köysiin, mutta salolaiset nousivat peliin mukaan ja veivät pisteet 85-86 (40-36).

Voittopisteet Vilpas viimeisteli 1,8 sekuntia ennen loppua vapaaheittoviivalta, kun pallo tippui Aaron Jonesin käsiin ja Pyrintö rikkoi tilanteessa vahingossa. Jones heitti ensimmäisen vaparin sisään ja toisen tahallaan ohi, jolloin Pyrintö ei saanut aikalisää eikä ehtinyt enää saamaan kunnon heittoa ilmaan.

Pyrinnön ehdoton hahmo oli Devonne Giles (25/15/4 syöttöä), joka dominoi korinalustaa isännän ottein. Vilpas joutui rikkomaan miestä paljon ja Giles heitti kaikki vapaaheitot tarkasti sisään (9/9).

– Pelasimme hyvin, paitsi viimeiset 3-4 minuuttia jolloin teimme puolustuksessa virheitä ja hyökkäyksessä pahoja menetyksiä. Positiivista oli se, että pelasimme kovaa ja vaikka silloinkin joskus voittaa, joskus häviää, niin silloin olet kuitenkin valmis seuraavaan peliin, Giles kommentoi Pyrinnön sivuilla.

Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen harmitteli lopun virheitä.

– Ensimmäinen jakso oli hakemista Vilppaan pallo-screen puolustuksen kanssa. Viimeisellä jaksolla useampi paha puolustuksen moka. Hyökkäyspäässä luotimme ehkä liikaa siihen, että pystymme runttaamaan voiton korin alta, etenkin kun Devonne Giles oli tänään ensimmäisen kerran sellainen pelaaja kuin hän voi olla. Korin alle pyrkiminen oli taktinen valinta, mutta ehkä pelistämme katosi monipuolisuus.

– Jos jatkossakin pystymme dominoimaan levypallopeliä, kuten nyt viimeisissä peleissä, niin on selvää, että se kääntyy meidän voitoksi jossain kohtaa. Harmittaa, mutta ei todellakaan hävetä. Olemme oikealla tiellä.

Lähde: Pyrinnön kotisivut


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.