Saksan Bundesliigassa nähtiin mielenkiintoinen suomalaiskohtaaminen, kun Anni Mäkitalon edustama Donau-Ries sai vieraakseen Annika Holopaisen Wasserburgin. Donau-Ries aiheutti Wasserburgille sen kauden avaustappion.

Donau-Ries voitti Wasserburgin kotikentällään 66-56 (27-28). Donau-Ries karkasi ottelussa viemällä kolmannen neljänneksen 21-6. Mäkitalo kirjautti vajaassa 16 minuutissa kolme pistettä, yhden levypallon ja kaksi syöttöä. Holopaisen tilastorivi oli sen sijaan seitsemän pistettä, kaksi levypalloa ja riisto 15,5 minuutissa.

Mäkitalo myönsi voiton maistuneen makealta.

– Oli kyllä kova voitto meiltä ja tiesimme etukäteen, että jos Wasserburgin tasoisen joukkueen haluaa voittaa, niin kotikenttäetua on pakko käyttää hyväkseen. Wasserburgilla on loukkaantumisten takia vaihtunut materiaali jonkin verran parin viime viikon aikana, eli joukkuepeli ei ollut sellaisissa uomissa kuin meillä. Meillä on aika tiivis noin seitsemän pelaajan rotaatio ja olemme saaneet varmasti enemmän ehjiä treeniviikkoja alle. Voiton avain oli tänään puolustus, koska pidimme Wasserburgin alle 60 pisteessä, Mäkitalo avasi ottelun ratkaisutekijöitä Koripalloliiton tiedotteessa.

Voitolla Donau-Ries nousi sarjan kärkeen, mutta Wasserburg on tasapisteissä kuten myös Keltern. Joukkueet ovat voittaneet seitsemästä pelistään kuusi.
Ottelutilastot

Kakkosbundesliigassa Camilla Grönbergin Bad Homburg koki niukan 62-66 (30-38)-tappion Wasserburg II:n vieraana. Grönberg kuului totutusti joukkueensa avainpelaajiin pelaten 32 minuuttia ja kasaten neljä pistettä, kolme levypalloa ja yhden syötön. Bad Homburgin saldo on neljä voittoa ja kaksi tappiota ollen sarjassa toisena. .
Ottelutilastot

Evita Iiskolan 10 pistettä eivät riittäneet Umbertidelle voittoon Italian Serie 2:n ottelussa Valdarnoa vastaan. Valdarno voitti kotikentällään 75-59 (38-23). Iiskola urakoi lähes koko ottelun pelaten 39 minuuttia ja lisäksi hän nappasi viisi levypalloa. Umbertide on voittanut viidestä pelistään yhden.
Ottelutilastot

Espanjan kakkosliigassa Sophie Weckströmin CB Aros Patatas Hijolusa voitti kotonaan Duran Maquinaria Ensinon 73-70 (29-31). Weckström sai vastustajalta luottoa 32 minuutin verran ja hän heitti kahdeksan pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi yhden syötön. Aros on voittanut viidestä pelistään neljä ja on A-lohkon jaetulla kärkipaikalla.
Ottelutilastot

B-lohkossa Vilma Kesäsen edustama Real Canoe hävisi kärkiottelussa Gran Canarialle 70-75 (38-41). Kesänen pelasi viisi minuuttia saaden yhden levypallon tilastomerkintöihinsä. Tappio oli Real Canoelle ensimmäinen viidessä ottelussa. Joukkue on sarjataulukossa neljäntenä.
Ottelutilastot