Chicago Bullsin kokoonpanossa on tällä hetkellä mielenkiintoinen kilpailutilanne, kun Jerian Grant ja loukkaantumisesta palannut Kris Dunn taistelevat aloittavan takamiehen paikasta. Yhtenä avaintekijänä siinä kumpi avausviisikon paikan lunastaa, on se kumpi löytää Lauri Markkasen paremmin kentällä.

Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg kritisoi edellisen Oklahoma City -pelin jälkeen, ettei Markkasta pystytty käyttämään tarpeeksi hyvin hyödyksi. Markkanen naulasi ottelun alussa kolmosia sisään, mutta katosi sen jälkeen kuvasta joukkuekavereiden yrittäessä vaikeita ratkaisuja laput silmillään.

– Missasimme hänet useaan otteeseen ja hän seisoskeli siellä yksikseen. Yritimme tehdä ylimääräisiä kuljetuksia ja mennä pienistä väleistä ja menetimme pallon. Kun Laurilla kulkee tuolla tavalla, meidän tehtävänämme on saada hänelle heittoja, Hoiberg korosti OKC-pelin jälkeen.

Hoiberg nosti asian esille myös OKC-pelin jälkeisissä harjoituksissa chicagolaisen Sun-Timesin mukaan. Kun Hoibergilta kysyttiin onko tiettyjä paikkoja mihin hän haluaa takamiesten pelaavan palloa Markkaselle, oli päävalmentajan vastaus lyhyt ja ytimekäs.

– Kyllä on tiettyjä paikkoja. Kaikki paikat, Hoiberg heitti.