Kohupelaaja jäi kiinni myymälävarkaudesta Kiinassa – saattaa olla kaameat vaikutukset uralle

© Kuva: Getty Images

USA:n yliopistojoukkue UCLA valmistautuu parhaillaan Shanghaissa pelattavaan otteluun Georgia Techiä vastaan. Joukkueen valmistautuminen ei kuitenkaan sujunut parhaalla mahdollisella tavalla, kun kolme joukkueen pelaajaa jäi kiinni myymälävarkaudesta. Poliisi nappasi kolmikon varastamassa Louis Vuittonin liikkeestä aurinkolaseja.

Pidätettyjen joukossa on LiAngelo Ball, joka on Los Angeles Lakersin tähtitulokkaan Lonzo Ballin pikkuveli. Veljesten isä LaVar Ball on sen sijaan tullut tunnetuksi suurisuisena poikiensa asioidenhoitajana, joka on räväköillä kommenteillaan aiheuttanut useita kohutilanteita, jotka ovat myös vaikuttaneet poikien maineeseen. LiAngelosta odotetaan tulevaisuudessa NBA-pelaajaa. Muut pidätetyt pelaajat olivat Cody Riley ja Jalen Hill. Kolmikko on vapautettu poliisin huostasta takuita vastaan, mutta heidän on pysyttävä hotellissa kunnes lakiasiat on saatu käsiteltyä.

Asian käsittely saattaa viedä pahimmassa tapauksessa kuukausia. Amerikkalaislähteiden mukaan kolmikkoa saattaa odottaa jopa 3-10 vuoden vankeustuomio.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.