Torstaiaamuna 05:30 on syytä virittää Ruutu-palvelu auki, kun NBA:n läntisen konferenssin ykkönen Golden State Warriors saa vastaansa konferenssin kolmannen Minnesota Timberwolvesin. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun varsin hurjassa iskussa, sillä Golden State on neljän ja Minnesota viiden ottelun voittoputkessa.

Vierasjoukkueen pelin sielu on Karl-Anthony Towns. Dominikaanista tasavaltaa edustava sentteri tekee keskimäärin 21.8 pistettä ja ottaa 10,8 levypalloa ottelua kohden ja lisäksi riistää kaksi kertaa ottelussa keskimäärin, eniten joukkueestaan.

Golden Staten vahvuus on puolestaan leveä ja tuhoisa materiaali. Stephen Curry ja Draymond Green johtavat tilastoissa, mutta herrojen lisäksi Kevin Durant ja Klay Thompson ovat yhtä kykeneviä ratkaisemaan ottelut Oaklandin ylpeydelle.

Ottelun mielenkiintoisin vastakkainasettelu löytyy Wolvesin Jimmy Butlerin ja Warriorsin Kevin Durantin väliltä. Pelaajia pidetään NBA:n kenties parhaina kahden suunnan pelaajina ja Butlerilla onkin nyt erinomainen mahdollisuus osoittaa suuruutensa pimentämällä Durant. Torstaiaamun kohtaamisessa on syytä odottaa toverusten vahtivan toisiaan tarkasti.