Warriors tyly isäntä Minnesotalle – Bostonin voittoputki kymmenen pelin mittainen

© Kuva: Getty Images

Golden State Warriors sai torstaiaamun Timberwolves-ottelun alla huonoja uutisia. Joukkueen ykköstähtiin kuuluva, liigan kenties paras kahden suunnan pelaaja, Kevin Durant satutti reitensä ja oli sivussa ottelusta.  Tähden omien sanojen mukaan kyse ei ole kuitenkaan mistään vakavasta.

Kuten tunnettua, Warriorsin sodat eivät ole yhtä miestä kaivanneet. Durantin puuttuessa Klay Thompson tehtaili 28 pistettä ja heitti kuusi kolmosta. Stephen Curry 22 pistettä, kahdeksan syöttöä ja kahdeksan levypalloa. Lopputuloksena Warriorsin voitto Minnesotasta 125-101.

– Viisi kaveria auttavat, kommunikoivat ja puhuvat. Se oli kaunista tänään, Curry ylisti joukkueensa peliä ja koko viisikon puolustamista NBA.comin raportin mukaan.

Boston Celticsin kauden kymmenes peräkkäinen voitto irtosi Los Angeles Lakersista lukemin 107-96. Aron Baynes nakutti 21 pistettä ja otti kahdeksan levypalloa. Pistemäärä oli uusiseelantilaisen uran korkein. Kyrie Irving säesti 19 pisteellä. Bostonilla oli parhaimmillaan toisella jaksolla jo 20 pisteen johto, joka kuitenkin suli vielä kahteen pisteeseen. Lakers ei onnistunut ottelua silti enää Brandon Ingramin ja Jason Clarksonin 18 pisteen tehoista huolimatta kääntämään.

Goran Dragic kuritti vanhaa seuraansa Phoenix Sunsia, kun Miami Heat oli vieraissa parempi 126-115. Dragic teki 29 pistettä, joka on slovenialaisen kauden kovin pistesaldo ottelussa.

Yön tulokset:

Detroit Pistons – Indiana Pacers 114-97
Orlando Magic – New York Knicks 112-99
Boston Celtics – Los Angeles Lakers 107-96
Phoenix Suns – Miami Heat 115-126
Golden State Warriors – Minnesota Timberwolves 125-101


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.