Lauri Markkanen teki NBA-uransa kolmannen tupla-tuplan, kun ottelussa Indiana Pacersia vastaan syntyi 12 pistettä ja kymmenen levypalloa. Se ei suomalaisen mieltä silti suuremmin ilahduttanut, sillä Chicago hävisi ottelun lopulta 105-87.

Markksen heittopeli ei ollut aivan parhaassa terässä, sillä yhdeksästä kolmosesta vain kaksi upposi. ”The Markksmanin” 14 pelitilanneheitosta koriin painui kaikkiaan viisi.

Bullsin tehokkain oli pitkän pelikieltonsa kärsinyt Bobby Portis, joka niin ikään teki tupla-tuplan. Portisin tilastot pelin jälkeen osoittivat 20 pistettä ja 11 levypalloa. Portis on ollut paluunsa jälkeen kovassa lyönnissä, sillä myös viime ottelussa hän oli joukkueen tehokkain lukemilla 21/13.

Indianan tehokkaimmat olivat Victor Oladipo 25 pisteellä ja kuudella levypallolla sekä Bojan Bogdanovic 22 pisteellä ja seitsemällä levypallolla.

Portisin ja Nikola Miroticin välinen nujakka avasi kauden alussa Markkaselle tien avauskokoonpanoon. Molemmat isot laitahyökkääjät olivat Markkasen rinnalta poissa kilpailemasta peliajasta, joten suomalainen sai kauden alusta lähtien runsaasti vastuuta. Portisin paluu on nyt kuitenkin tehnyt hyvää niin joukkueen pelille kuin myös Markkaselle, jonka kuorma ja vastuu keventyi Portisin paluun jälkeen.

Bullsin saldo tällä kaudella on nyt kaksi voittoa ja kahdeksan tappiota. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä se kohtaa vieraskentällä Teksasissa San Antonio Spursin.