Jukka Toijalan valmentama Steaua Bukarest murskasi Romanian liigan ottelussa Galatin selvästi 92-66 (50-24). Steaua on voittanut kuudesta ottelustaan neljä ja taistelee sarjataulukon kärkisijoista.

Turkin liigassa Anton Odabasin Trabzonspor otti kauden toisen voittonsa kuudessa ottelussa kukistaessaan vieraskentällä Gazientepin 95-84 (47-47). Odabasi sai vastuuta reilut kuusi minuuttia ja nappasi käsiinsä yhden levypallon ja yhden riiston.

Liettuan liigassa Carl Lindbomin Juventus Utenos hävisi vieraskentällä Lietuvos rytasille 70-83 (37-46). Lindbom juoksi kentällä 13 minuuttia saaden saldokseen pisteen ja kaksi levypalloa. Juventuksella on kaksi voittoa ja yhdeksän tappiota.

Alaraajavammasta kärsivän Gerald Lee Juniorin Maccabi Ashdod piti Euroliigajoukkue Maccabi Tel Avivia tiukoilla Israelin liigan ottelussa, mutta Ashdod joutui lopulta taipumaan 80-90 (30-37)-numeroin. Ashdodilla on kuudesta ottelusta kaksi voittoa.