LeBronin Cavaliers Charlotten vieraaksi Ruudun TV-pelissä – Nicolas Batum palaa kokoonpanoon

© Kuva: Getty Images

Itäisen konferenssin sijalla 12 oleva Charlotte Hornets yrittää kaikin voimin katkaista neljän ottelun tappioputkensa. Hornets hävisi edellisessä ottelussaan kolmella pisteellä hirmuvireiselle Boston Celticsille ja nyt vieraaksi saapuu idän yhdeksäs, kaksi pykälää ylempänä oleva Cleveland Cavaliers, joka päättää samalla neljän ottelun vieraskiertueensa.

Cleveland nousi edellisessä ottelussaan New York Knicksiä vastaan 23 pisteen takaa-ajosta kolmannen neljänneksen lopussa 104-101-voittoon. Hornetsin tappioputki sen sijaan venyi neljän ottelun mittaiseksi sen hävitessä Bostonille 90-87.

LeBron Jamesin ohella Clevelandin syömähammas on viime aikoina ollut Kyle Korver. Edellisessä ottelussa Korver iski 21 pistettä, joista 19 viimeisellä neljänneksellä.

Clevelandin vahvuus on vaihtopenkki, josta löytyy tasoa ja leveyttä enemmän kuin tarpeeksi. Knicks-ottelussa Cavaliers-vaihtopenkki murskasi Knicksin vastaavan pistein 54-16 ja tämä oli yhdeksäs kerta tällä kaudella kun niin käy suhteessa Clevelandin vastustajaan.

Hornetsin aloitusviisikko on kuitenkin kova ja sen keskiössä on äärimmäisen lahjakas pelintekijä Kemba Walker. Kahdeksassa pelissä tällä kaudella Walker on tehnyt yli 20 pistettä, mukaan lukien viimeisin niukka Celtics-tappio.

Yksi mielenkiintoisimmista asioista ottelussa on Hornets-takamies Nicolas Batumin paluu pelikentille. Ranskalainen ei ole pelannut kuluvalla kaudella vielä peliäkään, mutta seura on ilmoittanut miehen olevan viimein pelikunnossa. Batum on merkittävä vahvistus heikosta itseluottamuksesta kärsivälle Hornetsille ja voi olla avainpelaaja pelin suunnan muuttumisessa.

Ottelussa on kaksi kulminaatiopistetta. Miten Hornets pystyy vastaamaan Cavaliersin leveään materiaaliin, josta löytyy lisätehoja vaihtopenkiltä joka vaiheessa ottelua ja muuttaako Nicolas Batumin paluu Hornets-kokoonpanoon pelin kulkua?

Charlotte Hornets – Cleveland Cavaliers Ruutu-palvelussa suorana keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 03:00 alkaen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.