Hofstrassa pelaava suomalaiskaksikko (Sandra Karsten ja Marianne Kalin) käynnisti kuluvan NCAA-kauden voitolla. Karsten upotti avausottelussa 14 pistettä. Myös Helmi Tulosella kuuma pelivire Duquesnen voitossa.

Hofstran suomalaisparivaljakko avasi tuoreen NCAA-kautensa viime sunnuntaina voitolla, kun joukkue päihitti kotiavauksessa UMBC:n (University of Maryland, Baltimore County) selkein luvuin 71–55 (34–33). Viimeisellä neljänneksellä voittoon kaasuttaneen Hofstran Sandra Karsten liekitti taululle 14 pistettä upottaen heittonsa kaaren takaa 4/5. Lisäksi Karsten raapi 5 levypalloa. Hofstran toinen suomalaispelaaja Marianne Kalin urakoi ottelussa 6 pistettä, levypallon, 2 syöttöä sekä 3 torjuntaa 30 minuutissa.

Karsten ja Kalin jatkoivat kuumaa virettään tiistaina, vaikka Hofstra kaatui Stony Brookin yliopistolle numeroin 49–73 (19–44). Karsten pussitti ottelussa 28 minuutin peliajalla 10 pistettä, raapi 3 levypalloa ja riisti kerran. Marianne Kalin pelasi 21 minuuttia tehtaillen tilastot 5 pistettä, 4 levypalloa sekä yksi torjunta.

Tulokasvuottaan pelaavan Helmi Tulosen Duquesne otti murskaavan voiton sunnuntaina Winthropin yliopistojoukkueesta lukemin 81–54 (36–16). Joukkue kaasutteli johtoon jo avauspuolikkaalla, ja siloitteli lukemia tauon jälkeen. Tulonen urakoi ottelussa kaksinumeroisille lukemille 13 pistettä, 5 levypalloa sekä torjunnan. Suomalaistulokas heitti ottelussa ohi vain yhden pelitilanneheiton.

Emma Tuomisen ja Sofia Rajalan edustama Fort Wayne Mastodons -yliopistojoukkue kaatui keskiviikkona Belmontin yliopiston vieraana 42–74 (21–32). Tuominen pelasi ottelussa 20 minuuttia viimeistellen 5 pisteen, 5 levypallon ja yhden riiston tilastot. Rajala ei pelannut ottelussa.

Ninni Salmen kausi San Franciscon paidassa jatkui kotiottelulla Washington Staten yliopistoa vastaan. Tasaisesti sujunut kamppailu päättyi vierasjoukkueen niukkaan voittoon lukemin 74–70 (36–35). Salmi pussitti ottelussa 5 pistettä 13 minuutissa.

Selina Dockeryn Monmouthin yliopistojoukkue putosi vierasjoukkue Lehihgin kyydistä tiistaina tuloksella 57–75 (26–41). Dockery pelasi 11 minuuttia tilastoiden 3 pistettä ja yhden syötön.

Anniina Äijäsen Xavier ylsi tiistaina 66–45 (29–16) -kotivoittoon Mount St. Maryn yliopistosta. Xavier tuli otteluun tulisella puolustuksella pitäen vieraat vain 2 pisteessä avausneljänneksellä. Äijänen tilastoi 25 minuutissa 5 pistettä, 2 levypalloa ja 4 syöttöä. Lisäksi hän riisti pelivälineen kahdesti ja torjui kertaalleen.

Elina Koskimiehen American University voitti kauden toisen ottelunsa kotihallissaan maanantaina. AU porskutti voittoon La Sallen yliopistojoukkuetta vastaan numeroin 66–48 (27–26). Joukkueensa avausviisikkoon kuuluva Koskimies urakoi 5 pistettä, 3 levypalloa, 2 syöttöä ja 4 riistoa.