Chicago yrittää jatkaa kurssin kääntämistä Phoenixin vieraana – onko Devin Booker jälleen Bullsin turma?

© Kuva: Getty Images

Charlotte Hornetsia vastaan voiton raapinut ja viiden ottelun tappioputken katkaissut Chicago Bulls yrittää jatkaa kurssinsa kääntämistä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 03:00 Suomen aikaa, kun joukkue kohtaa vieraissa Phoenix Sunsin. Myös Sunsilla on voitto alla viikonlopulta, sillä se voitti Los Angeles Lakersin vieraissa 122-113. Alex Len teki tupla-tuplan tehoilla 17/18 ja Devin Booker heitti 33 pistettä ja nappasi kolme levypalloa.

Booker onkin se pelaaja, jonka kanssa Lauri Markkasen ja Bullsin täytyy olla erityisen tarkka. Hänen keskiarvolukemansa pisteissä on 23,5 ottelua kohden ja viime kauden molemmissa kohtaamisissa Bullsia vastaan Booker teki 27 pistettä. Kaikkien aikojen kohtaamiset joukkueiden välillä on Bullsin hyväksi 69-66.

Bulls haluaa saada Phoenixista myös hyvän alun vieraskiertueelleen. Työsarkaa riittää, sillä myös tien päällä vaikeuksia on riittänyt, kuten kuluvan kauden vierassaldo 1-6 osoittaa. Alkavalla kiertueella Bulls kohtaa järjestyksessä Phoenixin, Los Angeles Lakersin Lakersin, Utah Jazzin ja Golden State Warriorsin.

Epätoivoisten joukkueiden kohtaamisessa ei ole kummallakaan puolella juuri nyt syytä suureen optimismiin. Bullsia varjostaa yhä Bobby Portisin ja Nikola Miroticin kahakka, joka on tehnyt ilmeisen syvän jäljen joukkueen ilmapiiriin.

Phoenix puolestaan erotti valmentajansa ja myi yhden kokoonpanonsa avainpelaajista. Vaikka Bullsin vierassaldo on heikko, ei Sunsin kotisaldo 3-7 aiheuta myöskään suurempia hurraa-huutoja. Käytännössä ainoa – ja todennäköisesti ratkaiseva – ero löytyy ydinpelaajista. Ykköstykit Devin Booker ja T. J. Warren ovat Chicagon vastaavia kovemmalla tasolla ja se tekee kotijoukkueesta myös yön kamppailun ennakkosuosikin.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!