Annika Holopaisen Wasserburg otti ratkaisevan voiton EuroCupin alkulohkon viimeisessä ottelussa Fribourgia vastaan ja varmisti jatkopaikkansa seuraavalle kierrokselle.

Wasserburg aloitti ottelun vahvasti ja pääsi tauolle seitsemän pisteen johtoasemassa. Kuolettavan iskunsa Wasserburg teki kolmannella neljänneksellä hoitelemalla sen 20-10 eivätkä sveitsiläiset päässeet enää taistelemaan voitosta.

– Todella tärkeä voitto ja mahtava fiilis edetä seuraavalle kierrokselle. Tiesimme, että pelissä on kovat panokset ja tulimme peliin hyvällä energialla. Pelasimme joukkueena ja pidimme huolta pallosta, ja silloin meillä on yleensä todella isot mahdollisuudet voittaa, Holopainen hehkutti ottelun jälkeen.

Holopainen kirjautti ottelussa 21,5 minuutissa neljä pistettä ja kolme levypalloa. Wasserburg sijoittui lohkossaan toiseksi kolmella voitolla ja kolmella tappiolla. Lohkovoiton vei Reyer Venetsia puhtaalla pelillä, joka eteni samalla suoraan 16 parhaan joukkoon. Wasserburg taistelee seuraavaksi pääsystä neljännesvälieriin pelatessaan kaksiosaisen ottelun, jonka voittaja etenee 16 parhaan joukkoon.

Ottelutilastot