Pyrintö-koutsi ei anna Seagullsin poissaolojen hämätä – ”Laatua ja osaamista riittää”

© Kuva: Juha Tamminen

Pyrintö saa perjantaina kotihalliin vieraaksi pääkaupungin edustusjoukkueen, Seagullsin. Ensimmäisen kohtaamisen Helsingissä vei kovan taistelun jälkeen Pyrintö. Perjantaina juostaan kovaa kenttää päästä päähän, sillä helsinkiläiset iskevät nopeilla vastahyökkäyksillä.

Seagullsille maaottelutauko oli tapahtumarikas. Susijengi-vahvistukset Tuukka Kotti ja Antti Kanervo joutuivat sairaslomalle, tilalle hankittiin Liettuasta vapautunut, vielä viime kaudella helsinkiläisten riveissä pelannut Carl Lindbom, Susijengin tähtiä hänkin.

Kaikesta huolimatta joukkue oli tiistaina Nokialla kova. Se puolusti kovaa ja aggressiivisesti vieden peräti 14 kertaa pallon nokialaisten kädestä (Nokialla yht. 19 menetystä) ja juoksi käytännössä nopeilla hyökkäyksillä vierasvoiton. Myös Pyrinnön täytyy olla lokkien kanssa varuillaan, sillä samalla tavalla ne prässäsivät myös Pyrinnön ensimmäisessä kohtaamisessa 19 pallonmenetykseen.

– Seagulls tuli pitkähköltä tauolta pirteästi tiistaina ja kaatoi Nokian. Vaikka joukkue kärsii muutaman avainpelaajan poissaolosta, niin laatua ja osaamista riittää joka tapauksessa. Meidän huomio oman hyökkäyspään pallon ja pelaajien liikkumisessa sekä paluussa puolustukseen, Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen alustaa seuran sivuilla.

Lähde: Pyrinnön kotisivut


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.