Warriorsin pitkä vieraskiertue päätökseen Ruudun TV-ottelussa – Curry sivussa kaksi viikkoa

© Kuva: Getty Images

Kevin Durant upotti torstaina kauden ensimmäisen tripla-tuplansa, kun Golden State Warriors voitti Charlotte Hornetsin 101-87. Nyt joukkue päättää perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa kuuden ottelun mittaisen, kauden pisimmän vieraskiertueensa Detroitissa Little Caesars Arenalla.

Kohtaaminen on joukkueiden toinen ja samalla viimeinen kuluvan kauden runkosarjassa. Ensimmäisen voitti Oaklandissa lokakuun lopussa Pistons. Ruutu lähettää 02:00 alkavan ottelun suorana.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Warriors kuroi päätösneljänneksellä 13 pisteen eron kolmeen, kun vain kaksi minuuttia oli kellossa jäljellä. Se ei kuitenkaan pystynyt välttämään kotitappiota, vaan Golden Staten 26 pallonmenetystä käänsivät tuolloin pelin Pistonsille. Viime ajat on nähty tuttua hallitsevaa mestaria. Viimeisestä kymmenestä pelistä se on voittanut kahdeksan, mutta on silti kolme peliä vähemmän pelanneen Houston Rocketsin takana läntisen konferenssin toisena.

Detroitin 14 voittoa ensimmäisestä 20 ottelusta on seuran paras kauden aloitus vuosikymmeneen. Taso on kuitenkin alkanut pudota, sillä hyvää jaksoa on seurannut neljä peräkkäistä tappiota pudottaen sen idän neljänneksi voittotilastolla 14-9. Yli puolet voitoista on kotikentältä, jossa Pistons on hävinnyt kuluvalla kaudella vain kaksi peliä.

Pistonsin pelin keskiössä on sentteri Andre Drummond, joka pelaa jatkuvasti tupla-tuplan keskiarvolla, ja johtaa sarjan levypallo-tilastoa lukemalla 15,3 per peli. Warriorsilta supertähtiä löytyy Durantin, Klay Thompsonin ja kumppaneiden muodossa, vaikka ykköspyssy Stephen Curry onkin ainakin muutaman viikon sivussa nilkkavamman vuoksi. Kuka nousee ottamaan Curryn roolia vai lisääkö Durant vain vaihdetta isompaan?

Detroit Pistons on yksi parhaita joukkueita rajoittamaan vastustajan korinjälkeisiä nopeita pisteitä. Detroitia vastaan joukkueet tekevät keskimäärin 9,1 pistettä nopean hyökkäyksen kautta. Warriorsin 22,9 nopeaa pistettä ottelua kohden on myös liigan paras lukema, joten ottelun ratkaisun kannalta puhutaan varsin ratkaisevasta seikasta.

Ennakoidut avausviisikot
Warriors: Quinn Cook, Klay Thompson, Kevin Durant, Jordan Bell, Zaza Pachulia
Pistons: Reggie Jackson, Avery Bradley, Tobias Harris, Stanley Johnson, Andre Drummond

 

Joukkueiden tilastokärjet (kaikki tilastot ottelua kohden)
Warriors
Pisteet: Stephen Curry 26,3
Levypallot: Draymond Green 7,3
Syötöt: Draymond Green 7,1

Pistons
Pisteet: Tobias Harris 19,2
Levypallot: Andre Drummond 15,3
Syötöt: Reggie Jackson 5,5


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.