Pyrinnön päävalmentaja iloitsi kovasta päänahasta – ”Puolustuksemmekin toimi hyvin”

© Kuva: Juha Tamminen

Pyrintö otti toisen voiton Seagullseista pöllyttämällä lokkiparven höyheniä selvin numeroin 89-65 (46-28).

Ottelu ratkesi Pyrinnön yhtenäisyyteen molemmissa päissä kenttää sekä Seagullsin karmeaan kaukoheittoprosenttiin (2/25=8%). Pyrintö nousi voiton myötä Korisliigan kolmanneksi.

Pyrinnön Lassi Kilpinen oli tyytyväinen voittoon.

– Hyvä voittaa Seagulls, yksi sarjan parhaista joukkueista. Meiltä vähän tahmea alku, mutta sen ansiosta ymmärrettiin, ettei tänään saada mitään ilmaiseksi, Kilpinen totesi Pyrinnön sivujen mukaan.

Seagullsin leirissä myönnettiin Pyrinnön paremmuus.

– Ei kovin hyvä heittopäivä meiltä tänään. Vastustaja pelasi vaan kovempaa, jäimme pehmeäksi eikä se riittänyt tänään eikä riitä kyllä jatkossakaan, Seagullsin Ricky Waxlax harmitteli.

– Onnittelut Pyrinnölle, se ansaitsi tänään voittonsa. Me olimme aika surkeita tänään. On vaikea voittaa, kun jää pienemmäksi eikä heittokaan putoa. Kolmen pisteen heitot 2/25 selittyy osin sillä, että pakotimme heittoja, koska pelasimme tyhmästi ja pallo jäi käteen. Pyrintö oli tänään kaikilla pelin osa-alueilla parempi, Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas kehui.

Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen kiitteli omiensa esitystä.

– Meiltä nihkeä alku, siinä Seagulls oli tietysti hyvä. Mutta sitten, ensimmäisen viiden minuutin jälkeen pelimme alkoi kuitenkin rullata hyvin. Eivät kaikki Seagullsin kolme pisteen ohiheitot ole tietenkään meidän ansiota, mutta puolustuksemmekin toimi tänään hyvin. Tyytyväinen olen myös hyökkäyspään pallon liikkeeseen josta 19 koriin johtanutta syöttöä todistaa. En yleensä nosta yksittäisiä tilastolukuja, mutta jos joku (Brian Asbury) ottaa ottelussa 19 levypalloa, niin on hän ainakin ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Lähde: Pyrinnön kotisivut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.