Sasu Salinin Malaga otti tärkeän voiton kaataessaan selvin numeroin vieraskentällä Zaragozan. Muuten suomalaisten joukkueiden voitot olivat kiven alla sunnuntain peleissä, vaikka Roope Ahonen oli jälleen vahvalla pelipäällä.

Salinin Malaga kävi hakemassa selvän 102-77 (51-35)-voiton Zaragozan vieraana. Virhevaikeuksista kärsinyt Salin sai 13 minuutissa kasaan kolme pistettä, kolme levypalloa ja syötön. Malagalle voitto oli kuudes 11 ottelusta.

Barcelona koki kauden kolmannen tappionsa, kun se hävisi kotikentällään Teneriffalle jatkoajan jälkeen 91-93 (77-77, 36-38). Petteri Koponen merkkautti vartissa kaksi pistettä, levypallon, kolme syöttöä ja riiston. Barcelona säilytti paikkansa sarjakakkosena ja sillä on kahdeksan voittoa ja kolme tappiota.

Espanjan LEB Orossa Ahosen 10 pistettä eivät riittäneet katkaisemaan Ourensen tappioputkea. Ourense koki seitsemännen peräkkäisen tappionsa hävitessään Palencialle 71-74 (25-48). Ahonen tilastoi lisäksi yhden levypallon, yhden syötön sekä kaksi riistoa. Ourensella on vain yksi voitto 13 ottelusta.

Tshekin liigassa Alexander Madsenin USK Praha joutui tunnustamaan Olomouckon paremmakseen, kun Praha hävisi vieraskentällä 72-98 (33-48). Madsen kunnostautui erityisesti puolustuspäässä torjuen vastustajan heiton kolmasti, ottamalla kuusi levypalloa ja riistäen pallon kahdesti. Lisäksi tilasto kaunistuivat kahdella pisteellä ja yhdellä syötöllä. Prahalla on 11 ottelusta viisi voittoa.

Saksan ProA-liigassa Daniel Janssonin valmentama OrangeAcademy Ulm ei mahtanut mitään Trierin vieraana, vaan hävisi selvästi 66-102 (41-60). Ulmilla on koossa kolme voittoa ja 10 tappiota.

Anton Odabasi nappasi kuudessa minuutissa kaksi levypalloa, kun hänen joukkueensa Trabzonspor hävisi Turkin liigan ottelussa Eskisehirille 72-90 (41-49). Trabzonsporilla on 10 ottelusta kolme voittoa.