Pyrintö matkustaa keskiviikkona sarjakärki Vilppaan vieraaksi. Vaikka kotijoukkue Vilpas on ehdoton ennakkosuosikki, Pyrintö on osoittanut olevansa niitä joukkueita, jotka pystyvät haastamaan mestarisuosikin.

Korisliigan sarjakärki Vilpas on pelannut syksyn odotetun vahvasti, viimeiset 10 peliä saldolla 9 voittoa, vain 1 tappio. Kotonaan se ei ole hävinnyt kertaakaan (7/0).

Kauden ensimmäisen kohtaamisen Pyynikillä vei lopulta Vilpas, vaikka Pyrintö näytti jo Devonne Gilesin huippupelin ja Vilppaan isojen miesten virhevaikeuksien myötä vievän ottelun hallitsemalla korien alustoja. Lopulta Vilpas joutui pakosta pelaamaan pienellä viisikolla ja ongelma kääntyikin toisin päin, Vilpas juoksi ottelun tasoihin ja käänsi voitokseen viimeisellä sekunnilla vapariviivalta.

– Sarjaykkönen ja sarjan paras kotijoukkue Vilpas on tällä hetkellä todella vakuuttavassa kunnossa. Maailmanluokan joukkue on täynnä osaamista niin joukkue- kuin yksilötasolla. Monipuolinen hyökkäys yhdistettynä aktiiviseen puolustamiseen ovat meille hieno haaste. Vilpas tulee pieneltä tauolta otteluun, joten jotain yllätyksiä saattaa myös olla coach Iisalon toimesta luvassa, Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen ennakoi seuran sivuilla.