Jamar Wilsonin ja Erik Murphyn edustama Nanterre jatkoi pelejään Mestarien liigassa keskiviikkona tshekkiläistä Nymburkia vastaan. Wilson oli tehokkaana 17 pisteellä, mutta Nymburk korjasi voiton 90-84 (45-42)-lukemin.

Vierasjoukkue Nymburk aloitti ottelun vahvemmin repäisten parhaimmillaan 13 pisteen etumatkan, mutta Nanterre sai toisella neljänneksellä pelin juonesta kiinni ja käväisi myös johdossa. Nymburk piti ohjaksia käsissään myös toisella puoliajalla, mutta Nanterre roikkui hyvin voittotaistelussa mukana viime hetkille saakka, kunnes Kendrick Rayn kaukaa lähtenyt kolmonen 1,5 minuuttia ennen loppua nosti tshekkiläiset kolmen pisteen johtoon, joka lopulta ratkaisevaksi iskuksi Nanterren arkkuun.

Wilson loisti 17 pisteellä 21,5 minuutissa. Hän kirjautti lisäksi kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Murphy jäi 12 minuutissa pisteittä, mutta auttoi joukkuettaan kolmella levypallolla ja syötöllä.

Tappiosta huolimatta Nanterre säilytti asemansa lohkon kakkosena. Sillä on kahdeksasta ottelusta viisi voittoa.