Susijengin laituri aloittanut vahvasti uudessa seurassa – ”Olemme joukkueen kanssa menneet eteenpäin”

© Kuva: fiba.com

Matti Nuutinen, 27, otti kesällä uuden askeleen urallaan, kun hän siirtyi Kreikassa ja Ranskassa vietettyjen kausien jälkeen Romaniaan Pitestin joukkueeseen. Niin Nuutisen kuin Pitestinkin alkukausi on sujunut hyvin, sillä joukkue on kahdeksan pelatun ottelun jälkeen sarjan kärkipaikalla.

Pitesti sijoittui viime kaudella runkosarjassa kuudenneksi ja pudotuspeleissä sen matka katkesi ensimmäisellä kierroksella Jukka Toijalan valmentaman Steaua Bukarestin käsittelyssä. Tällä kaudella joukkue on aloittanut kuitenkin vahvasti ja pitää sarjan kärkipaikkaa hallussaan kahdeksan kierroksen jälkeen. Pitestin alkukauden saldona on kuusi voittoa ja kaksi tappiota.

– Kausi on lähtenyt ihan hyvin käyntiin, vaikkei tässä hirveästi ole vielä pelejä pelattu. Olemme joukkueen kanssa menneet eteenpäin, Nuutinen perkaa joukkueen alkukautta Koripalloliiton tiedotteessa.

Jouluaaton aattona Romaniassa nähdään mielenkiintoinen suomalaiskohtaaminen, kun Pitesti matkustaa Toijalan Steauan vieraaksi. Nuutinen odottaa jo mielenkiinnolla tulevaa ottelua.

– Tässä on vielä kierros ennen sitä, mutta kyllä sitä jo vähän odottaa. Se on melkein paikalliskamppailu, kun täältä on vain tunnin matka Bukarestiin. Kova peli tulossa.

Nuutinen ja Toijala ovat vastakkain ensimmäistä kertaa kentällä, mutta muuten kaksikko pitää tiiviisti yhteyttä.

– Kyllä me melkein viikoittain juttelemme kuulumisia ja kyselemme asioita.

Steaua-ottelun jälkeen Nuutinen ei ehdi juuri joulua viettämään, sillä pelit jatkuvat jo heti 28. päivä.

– Aatto on vapaa ja joulupäivänä palataan jo treeneihin, eli on siinä yksi päivä joululomaa. Jouluna tulee varmaan lähinnä huilattua perheen kanssa ja jaettua lahjoja. Kinkun syönti taitaa jäädä vähän vähemmälle, Nuutinen valottaa perheensä joulusuunnitelmia.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.