James Harden teki 31 pistettä ja Chris Paul 25, kun Houston Rockets voitti kotikentällään Milwaukee Bucksin sunnuntaiaamuna lukemin 115-111. Voitto oli Houstonille 13. peräkkäinen ja se on seurahistorian pisin voittoputki sitten kauden 2007-2008, jolloin Rockets voitti 22 ottelua peräkkäin.

Bucksin tehokkain oli tuttuun tapaan Giannis Antetokounmpo tehoilla 28/9/5. Rockets otti 11 pisteen johdon, kun Hardenia rikottiin kolme pisteen heittoyrityksessä vajaa kuusi minuuttia ennen loppua. Viimeisen kahden minuutin aikana Paul iski kaksi keskimatkan hyppyheittoa peräkkäisistä hyökkäyksistä kasvattaen Houstonin johdon tavoittamattomaksi.

LeBron James jatkoi hurjaa virettään uransa 60. tripla-tuplalla. ”King Jamesin” saldo oli 29 pistettä, 11 levypalloa ja kymmenen syöttöä, kun Utah Jazz kaatui Ruudun TV-ottelussa 109-100.

Jazzin tehokkain oli huipputulokas Donovan Mitchell 26 pisteellä, kahdella levypallolla ja yhdellä syötöllä. Utah jatkaa läntisen konferenssin yhdeksäntenä voittotilastolla 14-16. Cleveland puolestaan vahvistelee asemiaan idän toisena Boston Celticsin välittömässä läheisyydessä.