Viikon viimeisenä päivänä Suomen aikaa kello 22:30 on mahdollisuus nauttia jälleen maailman parhaasta koripallosta erinomaiseen katseluaikaan, kun itäisen konferenssin kolmas, Toronto Raptors, isännöi läntisen konferenssin kolmanneksi viimeisenä olevaa Sacramento Kingsiä. Ottelu suorana Ruudussa.

Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta on kulunut vasta viikko, kun Raptors haki vierasvoiton 102-87. Toronto otti aikaisen johdon lukemin 17-2, mutta Kings roikkui pelissä mukana kolmannen neljänneksen loppupuolelle asti, kunnes DeMar DeRozan upotti 25 pisteestään 13 pudottaen Kingsin lopullisesti kyydistä. DeRozanin pisteet nostivat tämän uran kokonaissaldon seurahistorian ensimmäisenä pelaajana yli 12 000 pisteeseen.

Illan ottelusta kotijoukkueelta sivussa on pohjevamman vuoksi Lucas Nogueira. C.J. Milesin vasemman olkapään pelikunto on kysymysmerkki. Kingsin tulokas De’Aaron Fox on niin ikään kysymysmerkki reisivamman vuoksi, samoin kuin Malachi Richardson vasemman nilkan vuoksi.

Kyle Lowry merkkautti tehoilla 10/10/12 uransa 11. tripla-tuplan ja yhdeksännen Raptorsissa, kun joukkue voitti lauantaina Brooklyn Netsin. Raptors tulee sunnuntain otteluun kahdeksan kotivoiton putki allaan. Heidän kotisaldonsa 10-1 on myös liigan paras.

Sacramenton paras pistemies edellisessä kohtaamisessa ja joukkueen ykköspyssy on 36-vuotias laitahyökkääjä Zach Randolph. 15,2 pisteen ja 7 levypallon keskiarvolla pelaava Randolph kantaa joukkueensa pisteiden teosta liiankin suurta vastuuta. Raptorsia vastaan joukkue tarvitsee myös Willie Cauley-Steinilta ja Buddy Hieldilta suurempaa panosta.

Pallollisen pelin huolellisuus on jälleen ottelun ratkaisun kannalta avainasia. Edellisessä kohtaamisessa Raptors pakotti Kingsin 21 pallonmenetykseen, jotka johtivat 27 pisteeseen. Raptors taas menetti pallon 13 kertaa, jotka johtivat vain 15 pisteeseen. Toronto yrittää varmasti toistaa saman tänään.