LeBron Jamesia ei tunnu tällä hetkellä pysäyttävän juuri mikään. Cavaliers voitti maanantaiaamuna Suomen aikaa Washingtonin vieraissa 106-99, ja James iski neljännen tripla-tuplan viiteen viimeiseen otteluun tehoilla 20/12/15.

Supertähden virheet täyttyivät päätösneljänneksellä, mutta pistetahti oli siihen mennessä ollut jo riittävän hurja. Kevin Love täydensi LeBronin panosta 25 pisteellä ja yhdeksällä levypallolla.

Wizardsin tehomiehet olivat Bradley Beal 27 pisteellä ja John Wall 15 pisteellä, kymmenellä levypallolla ja kuudella syötöllä tämän kolmannessa ottelussa polvivamman myötä pelikuntoon palaamisen jälkeen. Voittotilastolla 16-14 Wizards pitää hallussaan tällä hetkellä idän viimeistä pudotuspelipaikkaa. Cavaliers jatkaa konferenssin toisena Boston Celticsin vanavedessä.

Victor Oladipon 26/3/7 ja Domantas Sabonisin 17/8/1 johtivat Indiana Pacersin vierasvoittoon Brooklyn Netsistä numeroilla 109-97. Netsin tehokkain oli Allen Crabbe 17 pisteellä ja kolmella syötöllä. Pacers jatkaa idän neljäntenä ja Brooklyn pudotuspeliviivan alapuolella sijalla 11.