Korihait on solminut Damion Dantzlerin kanssa loppukauden kattavan päävalmentajapestin. Dantzler aloittaa toimessaan välittömästi.

Dantzler on Louisvillen yliopistossa. Tämän jälkeen hän pelasi ammattilaisena muun muassa kotimaansa Santa Cruz Warriorsissa. Suomeen Dantzler saapui kaudeksi 2007–2008 pelaten Korisliigaan Tampereen Pyrinnön riveissä. Vuonna 2009 Dantzler edusti Team Componentaan ja vuonna 2010 hän kävi pelaamassa kaksi ottelua Salon Vilppaassa. Kaudella 2010–2011 Dantzler pelasi I-divisioonan Loimaan Korikonkareissa.

Dantzler aloitti valmentajauransa toimimalla Loimaan Korikonkarien edustusjoukkueen apuvalmentajana kolmen kauden ajan vuosina 2011–2014, joiden aikana hän oli voittamassa kahta Suomen mestaruutta Bisonsin riveissä. Kauden 2013–2014 Dantzler työskenteli Ura Basketin organisaatiossa: hänen työtehtäviinsä kuuluivat miesten edustusjoukkueen sekä seuran A-poikien apuvalmentajana ja seuran kehitysjoukkueen päävalmentajana toimiminen. Huhtikuussa 2014 Dantzler valittiin Ura Basketin päävalmentajaksi. Elokuussa 2015 Dantzler palasi Loimaalle apuvalmentajaksi. Viime kaudella Dantzler toimi lapualaisen Kobrien päävalmentajana.

Korihaissa Dantzler aloittaa pestinsä tapaninpäivänä ja tarkoitus on neuvotella hänen kanssaan myös kaudesta 2018-19, kun päästään ensi vuoden puolelle.

Korihait uutisoi sopimuksesta kotisivuillaan.