Läntisen konferenssin kakkonen Golden State Warriors otti kymmenennen peräkkäisen voittonsa, kun se voitti kotikentällään Oaklandissa Memphis Grizzliesin torstaiaamuna lukemin 97-84. Warriorsin ykkösmiehinä häärivät tutut nimet, kun Klay Thompson teki 29/2/5 ja Kevin Durant merkkauttivat tehot 22/8/2.

Grizzliesin tehokkain oli Marc Gasol 21 pisteellä ja yhdeksällä levypallolla. Vierasjoukkue vei ensimmäisen neljänneksen 28-24, mutta siitä eteenpäin tahtia piti yllä Warriors vieden kolme seuraavaa. Golden State jatkaa lännen toisena voittotilastolla 25-6. Grizzlies on konferenssin toiseksi viimeinen yhdeksällä voitolla ja 22 tappiolla.

Konferenssin ykkönen Houston Rockets sen sijaan kärsi yllättävän tappion kotikentällä Los Angeles Lakersille. Joukkue oli voittanut viimeiset 14 ottelua, mutta edes sen kiehuvan kuumassa vireessä koko syyskauden olleen ykköstykin James Hardenin 51 pistettä, kolme levypalloa ja yhdeksän syöttöä eivät auttaneet joukkuetta voittoon.

Lakers-tulokas Kyle Kuzma teki 38/7/4 ja heittävä takamies Corey Brewer 21 pistettä ja viisi levypalloa. Rockets jatkaa 25 voitolla ja viidellä tappiolla lännen kärjessä. Lakers on sijalla 11. tilastolla 11-18.