Russell Westbrook haluaa näyttää hirmuvireiselle James Hardenille kaapin paikan Ruudun TV-ottelussa

© Kuva: Getty Images

Jouluna on lupa myös valvoa ja joulupäivän vastaisena yönä kello 03:00 siihen on myös hyvä syy. Läntisen konferenssin viides Oklahoma City Thunder on melkoisen haasteen edessä, kun konferenssin ykkönen Houston Rockets saapuu vieraaksi Ruutu-palvelun TV-ottelussa.

Rockets on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, mutta sen supertähti James Harden on tehnyt molemmissa ällistyttävät 51 pistettä. Jos sama tahti jatkuu tulevana yönä edes hieman, ja parrakas amerikkalainen saa tukea Eric Gordonilta sekä mahdollisesti pelikunnossa olevilta Chris Paulilta ja Clint Capelalta, Oklahoma voi olla helisemässä.

City Thunderin ykköstähdestä Russell Westbrookista huokuu rakkaus yön ottelun kaltaisia vastakkainasetteluja kohtaan. Hän tiedää Hardenin vireen ja tason, mutta vähintään yhtä hyvin myös oman potentiaalinsa. Oklahoman ykköstähti tekee 23,6 pistettä, ottaa 9,5 levypalloa ja antaa 9,9 koriin johtavaa syöttöä keskimäärin ottelua kohden. Jos Rockets Hardenin takana jatkaa alavireisesti, Westbrook, Paul George, Steven Adams ja Carmelo Anthony pystyvät kyllä käyttämään sen tehokkaasti hyväkseen.

Sarjasijoituksen luulisi kääntävän kertoimet Houstonin hyväksi, mutta päivän kunto ratkaisee. Se on neljän ottelun voittoputkessa kulkevalla Oklahomalla tällä hetkellä parempi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.