Lauri Markkanen heitti 12 pistettä, kun Chicago Bulls päihitti kotikentällään New York Knicksin 87-92. Tärkeimmän korinsa ”The Finnisher” teki 40 sekuntia ennen loppua, kun Markkanen toimi nopean hyökkäyksen kärkenä räjäyttäen donkillaan United Centerin kotiyleisön hurmokseen.

Markkasen häirittyä puolustettavansa vaikeaan heittoon Bulls korjasi puolustuslevypallon ja Kris Dunn löysi Knicksin selustaan karanneen Markkasen kahden käden donkkiin, jolla Bulls nousi 88-86-johtoon.

Yhden kehnomman pelin jälkeen Markkanen palasi yhdeksi Bullsin pistenikkareista: kahdellatoista pisteellä vain Dunn (17/5/5 syöttöä) teki kotijoukkueelta enemmän pisteitä. Viidestätoista pelitilanneheitostaan Markkanen upotti viisi ja kahdeksasta kolmosestaan kaksi. Pistetusinansa lisäksi suomalainen kaapi kaksi levypalloa, tarjoili yhden syötön sekä riisti ja torjui kerran.

Knicksin ykkönen oli latvialaistähti Kristaps Porzingis, joka säkitti 23 pistettä ja haki kuusi levypalloa.

Bulls on nyt voittanut kaksi peräkkäistä ottelua. Chicagolaisten kokonaissaldo tältä kaudelta on 12 voittoa ja 22 tappiota. Bulls hävisi pahimmillaan yli kymmenen ottelua putkeen, mutta Nikola Miroticin paluun jälkeen Bulls on voittanut säännöllisemmin.

Lähde: Koripalloliiton tiedote