Video: Markkanen tulessa kolmoselta – Bullsille jatkoaikatappio

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkasen Chicago Bulls kärsi toisen peräkkäisen tappionsa NBA:ssa, kun Portland Trail Blazers voitti jatkoajan jälkeen 124-120. Markkanen heitti erinomaisella tarkkuudella 19 pistettä ja repi kahdeksan levypalloa.

Markkanen oli jälleen aloitusviisikossa saaden peliaikaa 34 minuuttia. Suomalainen pisti ilmaan kaksitoista pelitilanneheittoa, joista seitsemän meni sisään. Kolmosen takaa Markkanen upotti kuudesta heitosta neljä. 19 pisteen lisäksi hän kaapi kahdeksan levypalloa, tarjoili yhden syötön ja torjui kerran.

Bullsin näkökulmasta päätösneljänneksellä kaikki näytti hyvältä, kun vajaa neljä minuuttia ennen loppusummeria Markkanen säkitti kulmakolmosellaan tilanteeksi 100-106. Sinnikäs Blazers kiri eron kuitenkin tasoihin, nappasi jatkoajalla tahtipuikon ja nappasi voiton nimiinsä.

Markkanen oli joukkueensa toiseksi paras pistemies edellään vain 22 pistettä ja 7 levypalloa tehtaillut Kris Dunn ja takanaan Nikola Mirotic (18/10). Blazersin tehokolmikon muodosti CJ McCollum (32/6/8), Al-Farouq Aminu (24/7) ja Evan Turner (22/4/6).

Bullsin kokonaissaldo tältä kaudelta on nyt 13 voittoa ja 22 tappiota. Bullsille ottelu oli toinen peräkkäisinä iltoina ja kolmas neljän päivän sisään.

– NBA:ssa pitää pystyä pelaamaan peräkkäisinä iltoina. Minusta olen paljon valmiimpi pelaamaan peräkkäisinä päivinä kuin kauden alussa, Markkanen kommentoi.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.