Houston Rockets teki loppukauden kattavan sopimuksen 31-vuotiaan Gerald Greenin kanssa. Vapaana agenttina seuran haaviin tarttunut heittävä takamies on pelannut ennen Rocketsia Bostonissa, Minnesotassa, Houstonissa, Dallasissa, Brooklynissä, Indianassa, Phoenixissa ja Miamissa.

Green sanoo nyt ESPN:n haastattelussa, että uuden seuran löytäminen oli vähintään haastavaa, eikä häntä tuntunut haluavan joukkueeseen kukaan.

– Yksikään joukkue ei halunnut minua. Ei ulkomailla, eikä edes D-liigassa, Green toisteli ja viittasi lopussa NBA:n farmisarjaan.

– Rockets on ainoa joukkue, joka antoi minulle mahdollisuuden. Olen todella innoissani siitä. Minut on heitetty urallani muutamia kertoja niin sanotusti bussin alle, joten en ollut tuossa vaikeassa tilanteessa ensimmäistä kertaa. Jatkoin vain uskomista itseeni. Kun mennään marraskuuhun ja joulukuuhun, eikä puhelin soi, siinä kysytään: jatkatko taistelua vai annatko periksi? Minä en antanut periksi. Jumala siunasi minua tällä uudella mahdollisuudella. Nyt yritän ottaa siitä parhaan mahdollisen tuloksen irti, Green kuvaili.

Lähde: ESPN