Sacramento Kingsin tulokashyökkääjä Harry Gilesin toipuminen on edistynyt merkittävästi neljä kuukautta polvien kuntouttamisen alkamisen jälkeen, seura kertoo.

Viimeisimmät tarkastukset kertovat, että Giles on täysin terve, eikä ole kärsinyt takapakkia kuntoutuksessa, joka on sisältänyt myös harjoittelua muun joukkueen kanssa. Lisäksi Giles on keskittynyt taito- ja voimaharjoitteluun.

Giles ei kuitenkaan ole palaamassa pelikuntoon kuluvan kauden aikana, vaan keskittyy eturistisiteen vahvistamiseen ja vamman ennaltaehkäisyyn tulevaisuudessa. Pelaaja jatkaa kuitenkin kaikin mahdollisin osin joukkueen kanssa harjoittelua, ja keskittyy olemaan pelikunnossa NBA:n kesäliigassa 2018.

19-vuotias Giles oli viimeisimmän draftin 20. varaus. Aikaisempina juniorivuosina häntä povattiin jopa ykkösvaraukseksi, mutta college-uralla varjostaneet polvivammat laskivat odotusarvoa. Gilesin vasen polvi leikattiin vuonna 2013 ja oikea 2015, molemmat eturistisidevaivojen vuoksi. Kings teki draftissa pelaajakauppoja saadakseen Gilesin ja haluavat panostaa lupauksen kuntouttamiseen paljon.

Lähde: Sacramento Kings