Kovien panosten peli Lapualla – ”Joukkuetta on valmistettu hyvin tähän peliin”

Tasapisteissä olevat Lapuan Kobrat ja Korihait kohtaavat Pohjanmaalla keskiviikkona. Voittajajoukkue ottaa yhden voiton pesäeron toisesta ja lisäksi siirtyy 2-1 keskinäisissä otteluissa. Panokset häntäpään taistelussa ovat siis suuret.

Haiparven viime viikko oli erittäin kiireinen kolmen pelin, matkustelun ja gaalaillan johdosta. Maanantaina palattiin harjoituksiin ja töitä keskiviikkoa varten on tehty tosissaan.

– Mielestäni joukkuetta on valmistettu hyvin tähän peliin ja ollaan tehty vähän ylimääräisiäkin hommia sitä varten. Loukkaantumishuoliakaan ei ole ilmaantunut, joten hyvillä mielin lähdetään reissuun, Korihaiden kakkoskoutsi Petri Helminen kertoi seuran sivuilla.

Aiemmat koitokset ovat päättyneet vierasjuhliin. Korihaiden kauden ainoa vierasvoitto näki päivänvalon Lapualla lokakuun puolessa välissä ja pari viikkoa myöhemmin Uudessakaupungissa Kobrat otti revanssin. Tällöin ukilaisten peliä johti Chaz Williams ja Lapuan peliä Lucas Woodhouse. Molemmat ovat vaihtuneet, Korihailla on Matt Gibson ja Lapualla Stephen Croone.

– Croone on kohtuullisen taitava ja nopea jätkä, Helminen luonnehti.

Jenkeillä on suuri rooli tulevalla vastustajalla ja Maurice Creekiä on syytä erityisesti varoa. Sarjan kakkospyssy pisteissä rokotti Poharilla 25 pinnaa viimeksi.

– Häntä ei saa hukata puolustuspäässä. Creek on monipuolinen pelaaja ja erittäin kova heittäjä, Helminen muistutti.

Lähde: Korihaiden kotisivut


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.