Stephen Curry vierailee joukkoineen New Yorkissa Ruudun TV-ottelussa

© Kuva: Getty Images

Ruudun ensi yön TV-ottelussa New York Knicks isännöi hallitsevaa mestari Golden State Warriorsia.

Kotijoukkue New York ui tällä hetkellä syvissä vesissä, sillä joukkue on hävinnyt kymmenestä edellispelistään yhdeksän ja voitto tuli Orlandosta, joka on pelannut New Yorkiakin heikomman kauden. Golden State on sen sijaan saanut taas pelin juonesta kiinni pienen suvantovaiheen jälkeen. Kuudesta edellispelistä on alla viisi voittoa ja viimeksi se nappasi Ruudun TV-ottelussa komean voiton Oklahoma City Thunderista.

New Yorkin vaikeudet ovat ottaneet jyrkemmän suunnan sen jälkeen, kun latvialaistähti Kristaps Porzingis loukkaantui ja joutuu huilaamaan loppukauden. Knicks ei ole selvinnyt pudotuspeleihin sitten kauden 2013 eikä selviä sinne tänäkään vuonna. Porzingisin ollessa poissa Pisteet jakautuvat pääosin Tim Hardaway Juniorille (16,9/4), Enes Kanterille (14,2/10,7) ja Courtney Leelle (12,9). Yksi mielenkiintoinen nimi Knicksin joukkueessa on ranskalaistulokas Frank Ntilikina, josta povataan tulevaisuuden tähteä. Viime kaudella Ntilikina pelasi vielä suomalaisvalmentaja Lassi Tuovin alaisuudessa Strasbourgissa ja on tällä kaudella tilastoinut keskimäärin 5,3 pistettä, 3,1 syöttöä ja 2,1 levypalloa ottelua kohden. Hän on kuitenkin ehtinyt jo väläyttää potentiaaliaan ja vastuu on kasvanut kauden edetessä.

Golden Statella tähtikolmikko Stephen Curry (26,8/6,5 syöttöä), Kevin Durant (26,0/6,7/5,5s) ja Klay Thompson (19,8) vastaavat pääosasta pisteitä ja Draymond Green (11,4/7,9/7,3s), Zaza Pachulia (5,8/4,8) ja Andre Iguodala (5,5/3,8) vastaavat duunariosaston likaisesta työstä.

Golden State on tehnyt tällä kaudella keskimäärin eniten (116,1) pisteitä ottelua kohden ja Madison Square Gardenissa saatetaankin nähdä korien ilotulitus.

Suora lähetys ottelusta alkaa kello 2.30.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.