Lauri Markkasen pari peliä kestänyt hieman vaisumpi pistesaldo katkesi viime yönä, kun Markkanen palasi tasolleen heitettyään 19 pistettä.

Markkanen löysi kahden vaisumman pelin jälkeen jälleen vireensä, kun suomalaistulokas heitti 19 pistettä Chicago Bullsin vierasottelussa. Kotijoukkue Brooklyn Nets veti kuitenkin pidemmän korren voittamalla Bullsin 87-104.

Nets oli vielä puoliajalla häviöllä 51-49, mutta kolmannen neljänneksen alun 9-0-juoksu vei lopullisesti tahtipuikon kotijoukkueelle. Nets kokosi kaksinumeroisen johdon, jota Bulls ei saanut kurottua enää 11 pistettä lähemmäksi.

Markkanen pelasi 30 minuuttia, joiden aikana hän pisti kahdeksantoista pelitilanneheittoa ilmaan, joista kahdeksan löysi tiensä sukan pohjalle. 19 pistettä ja kuusi levypalloa keränneen Markkasen kolmoset upposivat yksi kolmesta yrityksestä.

Bullsilta Markkasta korkeimmille pistelukemille ylsi vain Kris Dunn, joka nakkasi 23 pistettä. Netsin etevimmät olivat Allen Crabbe (21/3), DeMarre Carroll (18/6) ja Jarrett Allen (18/9).

Seuraavan pelinsä Bulls pelaa jo ensi yönä Charlotte Hornetsia vastaan.

Ruudun TV-ottelussa Golden State ei antanut New Yorkille mahdollisuuksia ja Houstonin voittoputki jatkui Utahin vieraana. Anthony Davis oli yön pisterohmu mätettyään 53 pistettä Phoenixia vastaan. Phoenixin Devin Booker heitti 40 pistettä. Oklahoma City nappasi pisteet Orlandoa vastaan ja Dallas kaatoi Indianan. Itäisen konferenssin kärkijoukkueet Boston ja Memphis olivat voittoisia ja Lakers kukisti Atlantan. Minnesota jätti Sacramenton vaille mahdollisuuksia.

NBA:n viime yön tulokset:
Atlanta-Lakers 104-123
Boston-Memphis 109-98
Brooklyn-Chicago 104-87
New York-Golden State 111-125
Toronto-Detroit 123-94
New Orleans-Phoenix 125-116
Oklahoma City-Orlando 112-105
Dallas-Indiana 109-103
Utah-Houston 85-96
Sacramento-Minnesota 100-118