Atlanta ja Phoenix kamppailevat Ruudun TV-ottelussa

© Kuva: Getty Images

Atlanta Hawks ja Phoenix Suns ottavat mittaa toisistaan sunnuntai-illan NBA-ottelussa.

Kummankin seuran ainoa tavoite loppukauden aikana on hankkia mahdollisimman hyvät saumat saada korkea varausnumero kesän draft-tilaisuuteen. Tällä hetkellä Phoenix on siinä kilpailussa hyvissä asetelmissa, sillä se on voittoprosentillaan (29,7) NBA:n toiseksi huonoin joukkue, mutta Atlanta seuraa heti perässä (30,2).

Vaikka seurajohdoissa katsotaan isompaa kuvaa ja seuran tulevaisuutta, niin pelaajat keskittyvät voittamaan. Atlanta on voittanut yhdeksästä edellisottelustaan kaksi ja Phoenixin vire on sitäkin huonompi, sillä 12 edellispelistä on tullut vain yksi voitto. Joukkueiden aikaisemmassa kohtaamisessa Phoenix voitti Atlantan pisteellä ja tälläkin kertaa pelistä on odotettavissa tiukka. Phoenixin kirkkaimpana aurinko loistaa tällä hetkellä NBA:n tuore kolmosmestari Devin Booker, jolle voi povata valoisaa tulevaisuutta ja jonka ympärille joukkue tullaan tulevaisuuden aikana rakentamaan. 21-vuotias Booker on kuudessa edellispelissä heittänyt keskimäärin 33 pistettä ja samalla hänestä tuli kautta aikain neljänneksi nuorin pelaaja, joka on rikkonut 4000 pisteen rajan NBA:ssa. Häntä nuorempana rajapyykin ovat rikkoneet ainoastaan LeBron James ja Kevin Durant. Atlantan tulevaisuus on sen sijaan pedattu saksalaistakamies 24-vuotiaan Dennis Schröderin ympärille. Viidettä kauttaan NBA:ssa pelaavalla Schröderilla on menossa pisteiden valossa paras kautensa, sillä hän on iskenyt taululle keskimäärin 19,4 pistettä ja antanut lisäksi 6,2 syöttöä.

Vaikka vastassa on kaksi NBA:n häntäpään joukkuetta, voidaan ottelusta odottaa vauhdikasta ja viihdyttävää. Ottelu pyörähtää käyntiin kello 22.30 Suomen aikaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.