Petteri Koponen löi tahtia, kun Barcelona haki kovan voiton Euroliigan kärkijoukkueisiin lukeutuvasta Olympiakosista. Sasu Salinin Malaga koki sen sijaan kirvelevän tappion Panathinaikosille.

Aloitusviisikkoon kuulunut Koponen upotti 14 pistettä, otti kaksi levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti pallon kahdesti, kun Barcelona murskasi vieraskentällä kreikkalaisjoukkueen 90-63 (40-38). Tappio oli Olympiakosille sen historian toiseksi suurin Euroliigassa. Voitto oli Barcelonalle Euroliigassa yhdeksäs. Tappioita on tilillä 17.
Ottelutilastot

Malaga oli pitkään kuskin paikalla Panathinaikosia, mutta kreikkalaisten hurja viimeinen neljännes nosti sen 90-79 (32-44)-voittoon. Salin kirjautti 20 minuutissa kolme pistettä, levypallon, syötön ja riiston. Malaga on sarjassa 11. kymmenellä voitolla ja 16 tappiolla.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Roope Ahonen oli hyvässä iskussa heittäessään 14 pistettä Ourensen jatkaessa voittokulkuaan kaatamalla Caceresin 90-72 (48-40). Ahosen tilastoihin merkittiin myös kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja riisto. Ourense on voittanut 12 viime ottelustaan 11 ja yhteensä tilillä on tusinan verran voittoja. Se on noussut sarjan jumbosijalta jo pudotuspelipaikan tuntumaan.
Ottelutilastot