Chicago Bulls on joutunut pelaamaan varsin siipirikkoisena viime pelit ja jälki on näkynyt tylysti tulostaululla. Päävalmentaja Fred Hoiberg on ollut pettynyt, etteivät vähemmälle peliajalle aiemmin jääneet pelaajat ole pystyneet vastamaan huutoon.

Chicagolta on puuttunut viime peleistään avainpelaajista loukkaantumisten takia Lauri Markkanen, Zach LaVine sekä Kris Dunn. Lisäksi sentteri Robin Lopezia ei ole nähty kentällä pariin viime otteluun. Bullsin seurajohto ilmoitti aiemmin antavansa enemmän vastuuta vähemmän peliaikaa saaneille, jotta nämä voivat näyttää kyntensä. Aiemmin pienillä rotaatiominuuteilla pelanneet Paul Zipser, Cristiano Felicio, Cameron Payne, Antonio Blakeney ja Noah Vonleh ovat saaneet näyttöpaikkansa ja paria välähdystä lukuun ottamatta, jälki on ollut varsin heikkoa.

Viime yönä Chicago jäi ponnettoman esityksen jälkeen kotikentällään Denverin jyrän alle häviten 102-135. Denver ratkaisi ottelun jo tauolle mentäessä latoen taululle ensimmäisellä puoliajalla 77-46-lukemat.

Hoiberg on ollutkin varsin pettynyt rotaatiopelaajiensa otteisiin.

– Nämä jätkät saavat uskomattoman tilaisuuden tulla näyttämään ja todistamaan kuuluvansa tähän sarjaan, kuuluvansa rotaatioon ja todistamaan olevansa osa seuran pitkän tähtäimen suunnitelmaa. Olemme aivan liian epätasaisia. Meillä on hyvät hetkemme, mutta sitten kaivat itsellesi valtavan kuopan, joka on ollut aika johdonmukaista otteluidemme alussa. Se on masentavaa, Hoiberg kritisoi Sun-Timesin mukaan.