Philadelphia ja Minnesota vastakkain isojen panosten TV-ottelussa

© Kuva: Getty Images

Philadelphia 76ers isännöi Minnesota Timberwolvesia ensi yön Ruudun TV-ottelussa.

Molemmilla joukkueilla riittää ottelussa kosolti panosta, sillä Philadelphia taistelee pudotuspelien avauskierroksen kotiedusta ja Minnesota hamuaa tiukasti paikkaa läntisen konferenssin kahdeksan parhaan joukkoon. Philadelphian useita vuosia kestänyt uudelleenrakennus on alkanut vihdoin tuottaa hedelmää ja ”the process” on edennyt siihen pisteeseen, että joukkue on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa neljäntenä. Philadelphia ei ole ollut pudotuspeleissä sitten kauden 2011-12 ja sen jälkeen seura aloitti nuorennusleikkauksen. Joel Embiid, Dario Saric ja vuoden tulokkaaksi ehdolla Ben Simmons ovat joukkueen nuoren rungon avainpalasia. Kokemusta joukkueeseen tuovat italialainen heittoässä Marco Belinelli ja JJ Redick.

Oman nuorennusleikkauksensa on läpikäynyt myös Minnesota, joka lähti rakentamaan tulevaisuuttaan Karl-Anthony Townsin ja Andrew Wigginsin ympärille. Kun joukkue sai vielä All-Stars -statuksen omaavan Jimmy Butlerin mukaan, niin Minnesotalla on menossa paras kausi yli vuosikymmeneen. Pelkästään voittojen määrässä laskettuna Minnesota taistelisi itäisessä konferenssissa top3 sijoituksesta, mutta läntisen konferenssin kova kilpailu tarkoittaa sitä, että se on hädin tuskin kiinni pudotuspelipaikassa. Pudotuspelipaikka olisi seuralle harvinaista herkkua, sillä edellisen kerran Minnesotassa koettiin kevään ratkaisupelejä vuonna 2004.

Molemmat joukkueet ovat esiintyneet viime aikoina vakuuttavasti. Philadelphia liihottaa viiden ottelun voittoputkessa, kun taas Minnesotalla on kuudesta edellispelistä neljä voittoa. Viime yönä se haki niukan voiton New Yorkista, joten joukkueella saattaa hieman painaa kintereissä Philadelphia-vierailulla. Erityinen mielenkiinto ottelussa kohdistuu Townsin ja Embiidin yhteenottoon korin alla. Kyseessä ovat NBA:n lupaavimmat sentterit, jotka tulevaisuudessa tulevat dominoimaan NBA:ta tonteillaan. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ottelusta ei takuulla tule puuttumaan.

Suora lähetys ottelusta alkaa kello 0.00.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.