Korisliigan lauantai-illan ainoassa mähinässä Espoo United isännöi joensuulaista Kataja Basketia. Omar Calhounin 28 pistettä tahdittivat isäntiä ja United karkasikin lopulta vakuuttavaan 82-60 (38-26) -voittoon.

Kataja Basket nousi päätösjaksolla vielä Eric Garcian ja Wesley Saundersin johdolla viiden pisteen päähän. Unitedin pykälää leveämpi materiaali siivitti isännät kuitenkin ottelun viimeisen neljän minuutin aikana vastaansanomattomaan 17-0 -pisteputkeen.

Calhoun oli isäntien hyökkäyspelaamisen keihäänkärki, räjähtävän laiturin nakuteltua illan aikana 28 pistettä hyvillä prosenteilla (2p 6/11, 3p 4/7, 1p 4/5). Jeb Ivey rytmitti Unitedin hyökkäystä 8 pisteen ja 10 syötön edestä, Darious Motenin (11/10) ja Babatunde Alawoyan (10/10) postitettua tupla-tuplat mieheen.

Kenneth Simms vastasi Unitedin etukentän haasteeseen omalla, 12 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplallaan. Wesley Saunders oli vieraiden ykköstykki 19 pisteellä ja 8 levypallolla, Daniel Bejaranon yltäessä myös kaksinumeroisille pistelukemille 13 pisteellään.